Taimitarhassa Tapahtuu...

Hei ja iltaa! Sekä anteeksipyynnöt jo etukäteen Sinulle, joka olet eksynyt tälle sivulle puutarhanhoito punaisena lankanasi. Jos astut peremmälle, kohtaat matkalla todennäköisesti musiikkiin rakastuneita individuaaleja, outoja hetkiä, puolikkaita tai ylitsevuotavia ajatuksia, hektisyyttä mutta toivottavasti myös mielenrauhaa. Tervetuloa!

sunnuntaina, lokakuuta 17, 2004

Terveelliset elämäntavat



Muistan,että lukioaikoina oli muodostettu eräänlainen vastakkaisasettelu muusikoiden ja urheilijoiden välille. Tavallaan sen ymmärtää, musiikki ja urheilu koskettavat kaikkia tämän pallon ihmisiä. Ainoastaan lukioikäiset itsetiedostavat muusikonalut kokivat vastakkaisasettelun "joko tai"-tilanteena.
"Musiikki on pelastanut minut urheilulta"-sanonnalla lienee ollut jotain vaikutusta tähän.

kahdenkympin paremmalla puolella huomaa, että kroppa alkaa näyttää löystymisen merkkejä jos sille ei tee mitään. Myös rokkarin kroppa. Vietimme eilen iltaa viinin seurassa kun yhtäkkiä ovesta pelmahti sisään Mikko ja Olli, suoraan lenkiltä. Jotain hellyyttävää siinä oli.
Rokkarit lenkkipolulla. Lasi vettä ja pari oliivia, Mikolle suihkuun ja takaisin meille nauttimaan alkoholituotteita.

Terveet elämäntavat ennenkaikkea.

1 Comments:

  • At 8:41 ip., Blogger Ilu said…

    asiaa!

    taas joku muukin tuntemani ihminen bloggaa!

    varo, tähän jää koukkuun.
    mullakin on ihan uusi elämä mun blogissa, puhumattakaan tuttavieni blogeista, joissa joudun seikkailemaan aina välillä... hm. www.poikakerho.blogspot.com on yksi suosikeistani. omani www.lautatarha.blogspot.com :in lisäksi.

    ilmoitathan tämän pinserin blogilistalle? meillä on poikakerholaisten kanssa siellä hirveä sijoituskamppailu, ehkä taimitarha ilmeistyy kisailemaan?

     

Lähetä kommentti

<< Home