Taimitarhassa Tapahtuu...

Hei ja iltaa! Sekä anteeksipyynnöt jo etukäteen Sinulle, joka olet eksynyt tälle sivulle puutarhanhoito punaisena lankanasi. Jos astut peremmälle, kohtaat matkalla todennäköisesti musiikkiin rakastuneita individuaaleja, outoja hetkiä, puolikkaita tai ylitsevuotavia ajatuksia, hektisyyttä mutta toivottavasti myös mielenrauhaa. Tervetuloa!

sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2005

Kuuminta hottia

Pistää vihaksi.
Todella.

Niinkuin tälläkin palstalla on jo huomattu, Tosi-TV aiheuttaa ah niin varsin ristiriitaisia
mieleilmauksia.
Alan irvokkainta, tökeröintä ja naurettavinta tällä hetkellä on ehdottomasti Mallikoulu 2005.
Kyseessä on kasvatusfilosofinen empiirinen koe, jossa tutkitaan tosi-TV:n välityksellä 16-22-vuotiaiden tyttöjen henkisen kasvun eroja.
Teinitytöt lähtee kilpailun loppusuoralla kotiin omasta halusta kun ei vaan "oikeen ehkä silleen kai hotsita ehkä" ja sitten yritetään saada päätä kääntymään vanhempien avulla kotoa käsin ja poikaystävän avulla Hesestä käsin.

Jos joku raukkaparka on mennyt tuijottamaan töllöä siinä uskossa, että saadaan piinkovaa kotimaista vastinetta "Huippumalli Haussa"-ohjelmasta, huomaa erheen nopeasti, loukkaantuu kun huomaa kallista aikaansa tuhlattaneen ja kanavoi raivonsa syyttömiin ohikulkijoihin, tai vaikkapa blogeihin.

Ohjelman airutta, tätä stylistiherraa on mediassakin riepoteltu noh, suhteellisen heikonlaisesta artikuloinnista kun ei oikein saa aina siitä monologista selvää.
Allekirjoitettakoon, mutta onneksi ohjelman ehdottomasti RAIVOSTUTTAVIN ilmiö, suomen kielen nerokas ja virtuoottinen kehittyminen tuodaan ulos niin, ettei sitä voi ohittaa:
"Vaihda Subille ja tsekkaa mikä on kuuminta hottia Mallikoulussa.", niinkuin ohjelman lopussa mainostetaan.

...

Lähdenkin tästä katsomaan viileintä cooleinta elokuvaa "Be Cool" Suomen suurimpaan biggestiin elokuvateatteriin rakkaan loven tyttöystäväni kanssa, jonka aikana juodaan ehkä pienet smallit limut ja hyvä goodit popcornit. Sitten vaan kotiin homeen pitkille longeille yöunille sleepeille.

Perkele.

1 Comments:

  • At 12:48 ip., Anonymous Anonyymi said…

    muistathan brushata hampsit ennen sleeppausta, koska else tulee Peick ja mässää sun hampsit!

     

Lähetä kommentti

<< Home