Taimitarhassa Tapahtuu...

Hei ja iltaa! Sekä anteeksipyynnöt jo etukäteen Sinulle, joka olet eksynyt tälle sivulle puutarhanhoito punaisena lankanasi. Jos astut peremmälle, kohtaat matkalla todennäköisesti musiikkiin rakastuneita individuaaleja, outoja hetkiä, puolikkaita tai ylitsevuotavia ajatuksia, hektisyyttä mutta toivottavasti myös mielenrauhaa. Tervetuloa!

torstaina, lokakuuta 27, 2005

Taimitarhan valistuskirjakerho osa 1: "Siitinelo ja awioliitto. Tärkeitä terweysohjeita sekä naimattomille että naineille"



Luotettavista lähteistä lainaan saatu opus vuodelta 1898 jeesaa aikansa ihmisiä pitämään oikenlaista rotia
seksi(eli avioliitto)elämässä.
Kattava kirja on "julkaistu seitsemällä kuvalla", kuten kannessakin sanotaan.
Aluksi hankaluuksia tuottaa vanhakantaisen tekstin lukeminen, mutta hetken "pettingin" jälkeen on valmis tositoimiin. Selkeytyksen takia korvaan tässä nuo "w"-kirjaimetkin hieman tutummalla versiolla.
Kirja sisältää seuraavat osat:
1. Paritusvietti
2. Miehen siitinelimet
3. Naisen siitinelimet
4. Aviollinen yhdyselämä
5. Kuukautiset
6. Veneerilliset taudit
7. Itsesaastutus

...

Näin miehen näkökulmasta huomio eittämättä kiinnittyy sanaan "itsesaastutus" jota on syytä tarkastella lähemmin.
Heti luvun aluksi selitetään tämä kumma termi:
"Tällä tarkoitetaan sitä, kun joku luonnottomalla koneellisella kiihoituksella tai muulla luonnottomalla tavalla tyydyttää sukupuolihimoaan. Pahetta sanotaan myös onaniaksi Onanin mukaan, josta Vanha testamentti puhuu (1 Mos. 38:9)."
Että näin.
Tarkastellaas lisää.
"Voidaanpa puhua "aviollisestakin onaniasta", kun katkaisemalla paritus tai varokeinoja käyttämällä siemen estetään pääsemästä sinne, mihin luonto sen on aikonut, ja siten luonnottomasti estetään hedelmöittyminen."
"Onania esiintyy monasti jo sen ikäisissä, joissa luonnollinen sukuvietti ei ole vielä voinut herätä. Pahe synnyttää liian aikaisen sukuvietin. Tavallisesti on se kevytmielisiltä tovereilta opittu"
"Mistä tuntomerkeistä tuntee onanistin?"
"...harmaankalpeasta kasvojen väristä, himmeistä silmistä, sinisistä silmänalusista, veltosta ryhdistä, kylmistä jaloista ja käsistä, jotka usein ovat kylmästä hiestä kosteat."

Ettäs tiedätte!

Juhlallisesti kirja valistuksessaan päättyy sanoihin:
"Kerran onnellisissa naimisissa ja iloiten sekä reippaan lapsilauman ymmpäröimänä, unohtaa onanisti nuoruudensynnit ja tuntien itsensä arvottomaksi ansaitsemaan tätä kaikkea siunausta, mitä hänelle on suotu, voi hän pyhän laulajan kanssa puhjeta sanomaan:
Laupias ja armollinen on Herra, kärsivällinen ja aivan hyvä.
Ei hän aina riitele, ei vihastu ijankaikkisesti, ei hän meidän tunteimme perästä tee meille,
eikä kosta meille pahain tekoimme jälkeen."

Aamen.

(Selvyyden vuoksi vielä kerran: Lainausmerkeissä edellä olleet tekstit kirjasta "Siitinelo ja avioliitto. Tärkeitä terveysohjeitä sekä naimattomille että naineille" Helsinki 1898.

Seuraavalla kerralla kirjavalistuskerhossa esittelyssä:

"Rovasti Heumannin terveys- ja rohtokirja" vuodelta 1928.

4 Comments:

  • At 9:50 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Mahtavaa!

    Vihdoinkin joku puhuu totuuden sanaa haureudesta. Vielä jäi kiinnostamaan onko siis todellakin syntiä jos hehkeän aktin lopputiimellyksissä mies johdattaa siittimensä naisen ylävartalolle ja saapuilee täten hänen maitorauhasilleen??!!??

     
  • At 11:22 ip., Blogger antti. said…

    Kiitos mielenkiinnostasi.
    Ikäväkyllä kyseessä on silloinkin synti.
    Opuksemme kertoo seuraavaa:
    "Tavallisesi tyydyttää onanisti itseään. Joskus- ja se on vielä häpeällisempää - saastutetaan toinen toisiaan. Useimmiten nämä silloin ovat samaa sukupuolta
    (Rom. 1: 26,27). Poikkeuksia on kuitenkin, jolloin mies naisen tai nainen miehen kanssa ilkeyttä harjoittaa, kun pelätään luonnollisen yhtymisen seurauksia."

    Eli kannattaa jättää maitorauhaset rauhaan! =)

     
  • At 2:41 ip., Anonymous Anonyymi said…

    oho. siis miten kirja suhtautuu hysteriaan (kreikan sanasta hystera =kohtu) jolla viitattiin pitkään "sairauteen" jota esiintyy yksinomaan naisilla? taudinkuvaan kuuluu (naisille luonnoton) seksuaalinen halu, yli-tunteellisuus, irrationaalinen ja epä-inhimillinen (lue: epä-maskuliinen)käytös.
    menenkin tästä ottamann hajusuolaa jotta en pyörry koska tällä hetkellä ei ole miestä avaamassa kuristavan korsetin solmuja, jonka jälkeen vetäydyn päivälevolle koska keskustelu on saanut vereni kuohumaan ja kohtuni vaeltamaan ja tällä hetkellä ajatus yhdynnästä tuntuu hälyyttävän luonnolliselta eikä ollenkaan vastenmieliseltä... mutta älkää kertoko isälle etten joudu kasvatuskotiin johon tälläiset pahat tytöt ansaitsevat joutua.

    Bea

     
  • At 2:56 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Kustantajan esipuhe
    Ruotsalainen lääkäri sanoo mm:
    "kirja on tarkoitattu niden luettavaksi,joilla ei ole varaa ostaa laajempaa tämänkaltaista teosta eikä myös aikaa sellaisen lukemiseen.Tälläkin alalla on minusta nähden täysikasvaneilla ja ajattelevilla lukijoilla täysi oikeus tyydyttää tiedonhalunsa.Tekijä sen vuoksi katsoo sekä luvalliseksi että hyödylliseksi julaista kansankirjanen fyysillisestä awioliitosta"
    Kirjasta on kovasti tutkittu.

     

Lähetä kommentti

<< Home