Taimitarhassa Tapahtuu...

Hei ja iltaa! Sekä anteeksipyynnöt jo etukäteen Sinulle, joka olet eksynyt tälle sivulle puutarhanhoito punaisena lankanasi. Jos astut peremmälle, kohtaat matkalla todennäköisesti musiikkiin rakastuneita individuaaleja, outoja hetkiä, puolikkaita tai ylitsevuotavia ajatuksia, hektisyyttä mutta toivottavasti myös mielenrauhaa. Tervetuloa!

perjantaina, lokakuuta 22, 2004

Mt. Pyykki

Missä on Suomen eteläisin vuori?
Ruoholahdessa oli vielä tänään. Pyykkivuorella oli kokoa melkoisesti,
katsokaa nyt tota itse pyykki"koria". Tulee mieleen Atlas, heppoisilla voimilla näennäisesti aivan liian
suurta taakkaa kannattelee, raukka.


Pestiin tänään siis pyykkiä. neljä tuntia, kahdeksan koneellista. Vajaan kuukauden asumisen jälkeen uudessa palatsissamme oli tänään ensimmäinen hetki päiväsaikaan, kun kumpikin vuokralainen on samaan aikaan kotona.

Pyykkääminen on kivaa koska siinä ei tarvitse tehdä mitään. Muutenkin puhdistusformaateista se on ehkä leppoisin.
Peruslikaiset vaatteet eivät ole mitenkään ällöttäviä, edes samalla tavalla kuin likaiset lautaset. Laitat kledjut aparaattiin ja avot! puolen tunnin päästä on märkiä rättejä pinollinen. Ainoa työ on oikeastaan se kuivumaan laittaminen mutta sehän on puoliruokaa kun se varsinainen työ, eli puhdistus on jo tehty.
Vähän samanlaista kuin joku tekisi sulle hienon leivän syötäväksi ja sä laittaisit sen jääkaappiin vähäksi aikaa vielä "kohoamaan" kerätäksesi lisää ruokahalua. Tosihelppoa siis!
Pyykkäämisessä on hienoa myös se, että siinä on mahdollista pärjätä paremmin ja tarvittaessa myös retosetella tietämyksellään. Jos äidiltä tyttärelle/pojalle-väylä on ollut antoisa, tietää yhtäsuntoista pikkuniksiä, ettei vaatteet kutistu, muuta väriä tai halkea kun ne laittaa päälle pesun jälkeen!

Pyykkääminen on niitä elämän pikkuiloja joista diggaamalla elämästä voi saada onnellisen, vaikkei loton jättipotti napsuisikaan joka viikko!

ko. Blogi on nyt kunnianarvoisalla Pinserin blogilistalla, jotta käykääs pamauttelemassa tätä siellä niin saadaan Taimitarha listalla nousuun! Hyvää pe-iltaa!

2 Comments:

  • At 7:38 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Antti sul on ihan levottoman hauskat sivut!! :P

    Pidä hauska pe-ilta, mä lähen yöduuniin..

    - Antti K II =)))

     
  • At 4:44 ip., Blogger Ilu said…

    kattos poikaa, blogishan on hauska!

    vastapainoksi sille, että olit laittanut lauluntekijän lautatarhan linkkeihis, tamitarha löytyy nyt sieltä, linkeistäpä linkeistä. blogivieraat kierrätykseen!

    ja eiku pinseriin kaikki: lauluntekijä onnittelee; taimitarha on nousijoiden top-listalla nelosena!! ja onpa se kakkosenakin nähty.

     

Lähetä kommentti

<< Home